logo
logo

Diensten


Bij schildersbedrijf Th. Hansen kunt u terecht voor verschillende diensten/producten. Niet alleen schilderen wij voor bedrijven, instellingen, stichtingen, woningbouwverenigingen en natuurlijk voor particulieren. Wij leveren ook een breed aanbod aan andere diensten. Wij hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet. Schildersbedrijf Th. Hansen levert de volgende diensten:
foto

Het leveren en plaatsen van alle soorten behang.


Naast het schilderen van in en rond de woning, bedrijfspand, hal etc. verzorgen wij ook het behangen. Wij werken samen met Eijffinger voor levering hiervan. Wij kunnen het volledige Eijffinger assortiment leveren. Van regulier tot aan glasvezelbehang.
foto

Het aanbrengen van sierplijsters.

Granollen, spachtelputz etc.


Naast schilderen of behangen zijn er nog tal van andere mogelijkheden om een muur af te werken. Granollen of spachtelputzen zijn bijvoorbeeld ook erg populier. Uiteraard kunt u dit ook door ons laten doen.
foto

Het spuiten van keukens.


Bent u uw rode keuken zat en wilt u graag een groene? Wij werken uitsluitend met hoogwaardige verf en kwaliteit spuitapparatuur waardoor we uw keuken er zo goed als nieuw kunnen laten uitzien, in elke kleur dat u dat graag heeft.
foto

Schilderen in nachtelijke uren.

Het schilderen van bedrijven en kantoren in de nachtelijke uren zodat u en uw personeel er weinig hinder van ondervinden en de volgende ochtend weer op een schoon kantoor binnen kunnen komen.